Ξεκίνημα

Εδώ είμαστε λοιπόν. Στο ξεκίνημα. Μια σημαντική στιγμή, καθώς η ιστοσελίδα αυτή ανεβαίνει στο διαδίκτυο. Ας πούμε λοιπόν δυο λόγια για εμάς.

Είμαστε ο Άρης και ο Κώστας, ή ο Κώστας και ο Άρης, το Arte και το Cinematica ή το Cinematica και το Arte… Προερχόμαστε από πολύ διαφορετικούς χώρους. Ο Άρης από το περιβάλλον της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης, ο Κώστας με υπόβαθρο θετικών επιστημών και προϋπηρεσία στο χρηματοοικονομικό κλάδο. Ασχολούμαστε όμως, και οι δύο, πάρα πολλά χρόνια με το κοινό πάθος της φωτογραφίας και του βίντεο. Ανακαλύψαμε στην πορεία ότι έχουμε κοινή αισθητική προσέγγιση στη φωτογραφία, κοινές αναζητήσεις αναφορικά με τους παλιούς φωτογραφικούς φακούς, αλλά και σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να αφηγείται μια ιστορία η κινούμενη εικόνα. Επίσης, υπάρχει μια κοινή προτίμηση για τα καυτερά φαγητά, αλλά αυτό μάλλον ξεφεύγει από το αντικείμενο της ιστοσελίδας... smiley

Το διακριτικό Arte Cinematica, πέρα από την τέχνη κίνησης της εικόνας περιλαμβάνει και τα αρχικά των μικρών ονομάτων μας. Έτσι γεννήθηκε το όλο concept πριν από περίπου ένα χρόνο. 

Είμαστε λάτρεις του απλού. Simple is beautiful και less is more, όπως συνηθίζεται να λέγεται. Δεν θα βρείτε σε εμάς κάποια απόπειρα εντυπωσιασμού με βαρύγδουπα εφέ στο βίντεο και τη φωτογραφία. Δεν θα βρείτε επίσης φλυαρία στην αφήγηση. Εστιάζουμε λοιπόν στο περιεχόμενο και προσπαθούμε, με πολύ ζήλο και ενθουσιασμό, να προσφέρουμε ένα τελικό αποτέλεσμα που να συνδυάζει με ομοιογένεια την υψηλή αισθητική με τον ξεχωριστό οπτικό χαρακτήρα, αλλά και το καθαρό συναίσθημα. Η ενασχόλησή μας με πολλούς, διαφορετικούς μεταξύ τους, τομείς της φωτογραφίας και του βίντεο μας επιτρέπουν να έχουμε μια πολύπλευρη άποψη και διαφορετικές προσλαμβάνουσες, κάτι που δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίζουμε με νέες ιδέες τομείς όπου μέχρι τώρα υπήρχε μεγάλη στατικότητα.

Όμως όλα αυτά θα τα κρίνετε εσείς.

Αν λοιπόν βρίσκετε τη δουλειά μας ενδιαφέρουσα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνουμε ένα ραντεβού και να σχεδιάσουμε μια προσωποποιημένη λύση οπτικοποίησης, η οποία να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Αφήστε μας απλά να διηγηθούμε την ιστορία σας.

Επίσης, σας προτείνουμε να εγγραφείτε στη λίστα αποδεκτών μας για να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας, αλλά και να συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τέλος, μην παραλείψετε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για μια δωρεάν στούντιο φωτογράφιση.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε θερμά το φίλο μας Θοδωρή Καρκούλη από την re.compile που ανέλαβε  την ανάπτυξη αυτής της ιστοσελίδας και υποστήριξε το σχεδιασμό της.

Καλή μας αρχή λοιπόν…