More Information

 

Σημαντική Ενημέρωση

Από το 2020 προσφέρουμε τις υπηρεσίες φωτογράφησης και κινηματογράφησης ανεξάρτητα (τις οποίες φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε εάν επιθυμείτε).

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες:

Κινηματογράφηση: Cinema of Poetry

Φωτογράφηση: Eye Witness Stories

 

Arte Cinematica Destination Wedding Documentaries

Άνθρωποι, Συναίσθημα & Κληρονομιά

 

Είμαστε οι Κώστας Πέτσας και Άρης Νικολαΐδης. Αφηγούμαστε ιστορίες μέσω της εικόνας. Προερχόμαστε από τελείως διαφορετικούς τομείς, αλλά μοιραζόμαστε κοινό πάθος και γνώση για τη φωτογραφία και την κινούμενη εικόνα, για τους vintage φωτογραφικούς φακούς, τη μουσική και την ποίηση. Οι εικόνες και οι ταινίες μας εστιάζουν στον άνθρωπο και το αγνό συναίσθημα, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πολύτιμης κληρονομιάς για εσάς και την οικογένειά σας, η οποία να παραμείνει αναλλοίωτη στη διάρκεια των χρόνων. 

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Κάθε ζευγάρι έχει μια μοναδική ιστορία αγάπης. Μας αρέσει πολύ να ταξιδεύουμε, να συναντάμε καινούργιους ανθρώπους, να διηγούμαστε νέες ιστορίες. Πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό σε ένα γάμο είναι η αληθινή αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων, καθώς και όλα τα έντονα συναισθήματα της ξεχωριστής εκείνης μέρας. Αυτά είναι τα στοιχεία που προσπαθούμε να αναδείξουμε και να μεταφέρουμε με έναν τρόπο διαχρονικό μέσα απο τη δουλειά μας. Η σύνθεση σε ένα λευκό καμβά, χρησιμοποιώντας όλα εκείνα τα επί μέρους μικρά κομμάτια για να αφηγηθούμε μια ιστορία σε ένα άλμπουμ ή σε μια ταινία γάμου αποτελεί το πιο δύσκολο μέρος της διαδικασίας, αλλά ταυτόχρονα και τη μεγαλύτερη πρόκληση. Αφιερώνουμε μεγάλο μέρος από τον προσωπικό μας χρόνο, αλλά και από τους ίδιους μας τους εαυτούς, στο δημιουργικό κομμάτι αυτό, για να σας προσφέρουμε κάτι μοναδικό, νέο και κομψό, αλλά, ταυτόχρονα, κάτι που θα είναι πολύτιμο για εσάς και την οικογένειά σας για όλα τα επόμενα χρόνια.

Είμαστε και οι δύο, τόσο φωτογράφοι όσο και κινηματογραφιστές, καθώς πιστεύουμε ότι οι δύο τέχνες είναι συμπληρωματικές, αλληλένδετες μεταξύ τους, και εξίσου σημαντικές στην αφήγηση μιας ιστορίας, ιδιαίτερα με το ύφος ρεπορτάζ-ντοκιμαντέρ που προσεγγίζουμε το γάμο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι φωτογραφίες του γάμου σας να έχουν το ίδιο καλλιτεχνικό στυλ, ύφος και χαρακτήρα με την ταινία του γάμου σας. Είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερη συνοχή στο σύνολο του υλικού σας και καθιστά την αφήγηση πιο δυνατή. Κάτι ανάλογο είναι ο ερμηνευτικός κύκλος στη Φιλοσοφία, ένα σύμβολο που υιοθετήσαμε και για το logo μας: το σύνολο μιας ιστορίας, αλλά και τα επί μέρους τμήματά της δε μπορούν να ερμηνευτούν χωρίς να υπάρχει αναφορά του ενός στο άλλο, έτσι δημιουργείται ένας κύκλος χωρίς τέλος.

 

Σύνδεση, Αφοσίωση & Εμπιστοσύνη

 

Είμαστε λάτρεις του απλού. Simple is beautiful και less is more, όπως συνηθίζεται να λέγεται. Όταν μια ιστορία είναι αυθεντική, τότε η αφήγησή της είναι βγαλμένη μέσα από την καρδιά μας. Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για εσάς και για το ζευγάρι σας. Τα πάντα είναι σημαντικά και παίζουν το ρόλο τους στο πλαίσιο της ιστορίας. Το να καταφέρουμε να συνδεθούμε μαζί σας, να δημιουργήσουμε μια αληθινή σχέση βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τελικά να γίνουμε ακόμα και φίλοι είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Αυτή η μεταξύ μας σχέση επιτρέπει σε εσάς, την οικογένεια, αλλά και τους φίλους σας να αισθανθείτε πιο άνετα κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής σας ημέρας. Επιτρέπει όμως και σε εμάς να είμαστε περισσότερο διακριτικοί και καθόλου παρεμβατικοί ενώ δουλεύουμε μαζί σας εκείνη την ημέρα. Γινόμαστε ένα αναπόσπαστο μέρος της λίστας καλεσμένων σας και όχι το στρατόπεδο των "ενοχλητικών" φωτο-βιντεογράφων.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ποιότητα της δουλειάς μας, δεχόμαστε μόνον ένα περιορισμένο αριθμό γάμων κατά τη διάρκεια του έτους. Η έδρα μας είναι στην Αθήνα, αλλά είμαστε διαθέσιμοι να ταξιδέψουμε οπουδήποτε στον κόσμο για να απαθανατίσουμε τις ομορφότερες στιγμές σας.
Η ημέρα του γάμου σας είναι ξεχωριστή. Ας την κάνουμε μαζί μοναδική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αφηγηθούμε τη δική σας μοναδική ιστορία.

 


 

Βραβεύσεις & Δημοσιεύσεις
 

- International Videographer of the Year 2018 (Inspiration photographers Golden Lens Awards)

- 3rd Most awarded Videographer of the Year 2018 (Inspiration Photographers Golden Lens Awards)

- Finalist Top 3 Europe's Best Wedding Videographer (Way Up North)

- Finalist Top 3 Europe's Best Wedding Film (Way Up North)

- Best Video Colorist (WEVA International Annual Awards)

- More than 25 Top Awards from several International Film Festivals and screenings of our short films all around the world  

- Speakers in International Professional Conferences and Workshops

- Judges in several Internationals contests for Professionals

- Organizers of the Caldera Workshop for Professional Photographers & Filmmakers
 

International Videographer of the year International Videographer of the year Member of WEVA Professional Association As Seen on Style me Pretty Featured on Chic and Stylish Weddings Member of Love4Weddings Selected Vendors       

 

 

Κριτικές
 

Read all of our wedding reviews on our Arte Cinematica Photography & Cinematography Storefront at Wwlogo 83x19

 

 

 

Showreel