Η εμπειρία μιας φωτογράφισης νεογέννητου

"Είναι κάποιες μικρές καθημερινές στιγμές στη ζωή μου ως πατέρας, όπως ένα βλέμμα των παιδιών μου, ένα χαμόγελο τους, ένα άγγιγμα, μια αγκαλιά με τη μητέρα τους που πραγματικά θα ήθελα να παγώσει ο χρόνος και να στέκομαι εκεί να χαζεύω και να θαυμάζω το μεγαλείο της στιγμής. Αυτό ακριβώς μου χάρισαν ο Άρης και ο Κώστας με την επαγγελματική φωτογράφιση στο νεογέννητο μας, αλλά και στην υπόλοιπη οικογένεια. Απίστευτοι επαγγελματίες, ουσιαστικοί αλλά πάνω από όλα αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πόσο φιλικοί ήταν μαζί μας. Μας έδωσαν το χρόνο να εξοικειωθούμε με το χώρο και έκαναν φοβερό “γκελ” με τα μικρά.

Το αποτέλεσμα μας μάγεψε. Είναι ένα δώρο για εμάς σα γονείς αλλά και για τα παιδιά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γονιό. Όπως είπα και αφού είδα το αποτέλεσμα, μετά από μια τέτοια φωτογράφιση βλέπεις τα παιδιά σου αλλιώς. Άρη και Κώστα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη μοναδική εμπειρία που μας προσφέρατε."

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Ανδρέα Χιόνη-Κοτζιά, πατέρα του μικρού Μανώλη που φωτογραφήθηκε πρόσφατα στο στούντιο ως βρέφος, μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή του Μαρίλια, αλλά και τη μαμά του Μαίρη. Τους ευχαριστούμε θερμά για τα καλά τους λόγια και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Για να χαρίσετε κι εσείς στο μωρό και την οικογένειά σας την μοναδική εμπειρία φωτογράφισης νεογέννητου κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας, κατά προτίμηση πριν τον τοκετό, κάνοντας κλικ εδώ.  
Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια. Την ολοκληρωμένη φωτογράφιση μπορείτε να δείτε εδώ
Μπορείτε επίσης να ξεφυλλίστε το ψηφιακό άλμπουμ που δημιουργήσαμε με το υλικό της φωτογράφισης για την οικογένεια του μικρού Μανώλη.

Μερικές φορές, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, συμβαίνουν και μερικά... απρόοπτα! Ο φακός μας είναι έτοιμος να τα απαθανατίσει...

Παιχνίδι στο στούντιο...

Ώρα για έναν υπνάκο...

Παιχνίδι, παιχνίδι, παιχνίδι...