Η Arte Cinematica στον διαγωνισμό του WPV Convention 2015

Το Wedding Photography & Videography convention (WPV) 2015 που διοργανώθηκε στην Αθηναΐδα από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν πολλοί συνάδελφοι από το χώρο της εικόνας, αλλά και για να συναντήσουμε φίλους. Η πολύ καλή διοργάνωση, οι διακεκριμένοι ομιλητές, αλλά και η ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι χώροι της φωτογραφίας και του βίντεο είναι πλέον πραγματικά συγκοινωνούντα δοχεία με πολλά περισσότερα κοινά, παρά διαφορές. Κάτι που εμείς στην Arte Cinematica υποστηρίζουμε βαθιά, αλλά και που προσπαθούμε να υλοποιήσουμε στην πράξη με τον τρόπο που λειτουργούμε σαν ομάδα. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που επιλέξαμε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη διοργάνωση, η οποία δείχνει αυτή τη στιγμή ότι αγκαλιάζει περισσότερο σφαιρικά το χώρο της εικόνας.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη διοργάνωση του συνεδρίου, τις κριτικές επιτροπές, τους χορηγούς. Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά ο θεσμός να υποστηριχθεί από περισσότερους επαγγελματίες και να χαρούμε όλοι ένα σημαντικά υψηλότερο επίπεδο.

Ευχόμαστε καλά κλικ και καλά rec σε όλους τους συναδέλφους.

Στους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Arte Cinematica βραβεύτηκε τόσο στους τομείς της φωτογραφίας και του άλμπουμ, όσο και στον τομέα του βίντεο στις παρακάτω κατηγορίες, όπου και συμμετείχε:

  • 1ο βραβείο στην κατηγορία Wedding Video (με την συμμετοχή)
  • 1ο βραβείο στην κατηγορία Photography, Wedding Portrait (βλ. παρακάτω)
  • 2ο βραβείο στην κατηγορία Photography, Wedding Album (με την συμμετοχή)
  • 3ο βραβείο στην κατηγορία Christening Video (με την συμμετοχή)

 

Η φωτογραφία που πήρε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Photography, Wedding Portrait.