Συνεργασία με το Amaltheia The Place Βάρκιζας

Το “Amaltheia The Place”, ένας από τους ομορφότερους και χαρακτηριστικότερους παραθαλάσσιους χώρους δεξιώσεων...

των νοτίων προαστίων, εγκαινιάζει τη διαχείριση μιας νέας αίθουσας με εξωτερικό χώρο στην παραλία της Βάρκιζας. Πρόκειται για ένα μοναδικό χώρο δίπλα στην αμμουδιά, ο οποίος συνδυάζει ανεμπόδιστη θέα, θάλασσα και πράσινο. Οι προσωπικές αισθητικές παρεμβάσεις της εξαιρετικής ομάδας που τον διαχειρίζεται, αλλά και η μοναδική τους φροντίδα, συνθέτουν το ιδανικό κυκλαδίτικο σκηνικό, έτοιμο να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας για να κάνετε πραγματικότητα την ημέρα των ονείρων σας.

Είτε πρόκειται για μία ονειρική δεξίωση γάμου ή βάπτισης, ή για ένα πάρτυ γενεθλίων, είτε για μια εταιρική κοινωνική εκδήλωση, σε όλη τη διάρκεια του έτους, ο χώρος, το catering, αλλά κυρίως οι άνθρωποι της ομάδας του Amaltheia θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο, χαρίζοντάς σας τις καλύτερες στιγμές διασκέδασης και τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Η Arte Cinematica ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία με το Amaltheia The Place, αναλαμβάνοντας τη φωτογράφιση και κινηματογράφιση του νέου χώρου και της νέας αίθουσας δεξιώσεών του. Μπορείτε να δείτε το βίντεο και επιλεγμένες φωτογραφίες του χώρου εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χώρο αλλά και για ραντεβού μαζί τους επικοινωνήστε με την ομάδα του Amaltheia στα τηλέφωνα : 210 9635770 και 6932 420245. Δείτε επίσης το Site τους, αλλά και τη σελίδα τους στο Facebook.

 

VIDEO:

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: