Φωτογράφιση νεογέννητου & Διαγωνισμός

Το imommy.gr γράφει για τη φωτογράφιση νεογέννητου από την Arte Cinematica: Το πρώτο του κλάμα, η πρώτη του ματιά, ...

...το πρώτο του χαμόγελο, οι πρώτες του στιγμές γαλήνης και ηρεμίας στην αγκαλιά σας. Στιγμές μοναδικές που αναδεικνύουν το θαύμα της ζωής, το ξεκίνημα μιας νέας ύπαρξης: Του μωρού σας.

Όλοι όσοι είχαμε ήδη την ευτυχία να γίνουμε γονείς έχουμε ζήσει αυτές τις μαγικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλα αποτυπωμένες στη μνήμη μας. Όσο τις ζούμε αισθανόμαστε ότι θα διαρκέσουν πολύ. Ο καιρός όμως περνά γρήγορα και το βρέφος αναπτύσσεται ταχύτατα. Μεγαλώνει, αλλάζει καθημερινά. Μέσα στις πρώτες 15 με 20 μέρες ξεπερνά το στάδιο του νεογέννητου και γίνεται πλέον ένα μικρό μωράκι. Είναι το στάδιο όπου όλοι προσπαθούμε να καταγράψουμε και να κρατήσουμε ζωντανές στο χρόνο τις πρώτες του στιγμές, με κινητά τηλέφωνα, tablet, φωτογραφικές μηχανές, ή/και βιντεοκάμερες… Πόσο πιο όμορφο θα ήτανε όμως να χαρίζαμε στο νεογέννητο μωρό μας, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της ίδιας μας της οικογένειας την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης από κάποιον εξειδικευμένο στο είδος!

Η Arte Cinematica είναι ένα στούντιο δημιουργικής φωτογράφισης και κινηματογράφησης, από τους Κώστα Πέτσα και Άρη Νικολαΐδη, στην Αθήνα. Ένας από τους τομείς εξειδίκευσής τους είναι η δημιουργική φωτογράφιση νεογέννητου σε στούντιο ή με φυσικό φωτισμό. Οι ειδικοί της Arte Cinematica σας λύνουν τις βασικότερες απορίες σχετικά με τη διαδικασία, αλλά παρουσιάζουν παράλληλα και μερικά δείγματα εικόνων από φωτογράφιση βρέφους στο στούντιο...

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα στη φωτογράφιση νεογέννητου από την Arte Cinematica.

Μην παραλείψετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας σε συνεργασία με το Infokids.gr για μια επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητου προσφορά της Arte Cinematica εντελώς δωρεάν.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε επιλεγμένα δείγματα φωτογράφισης βρέφους-νεογέννητου.